Type Here to Get Search Results !

"Rick and Morty" Neden İyi?


RİCK & MORTY NEDEN İYİ





  İlk bölümün girişinde alışıldık bir şey olmadığını belli eden absürt bir çizgi dizi olan Rick&Morty, Adultsswim’in göz bebeği oldu bile. Kısaca dizinin olayından bahsedelim.

 Dünya’nın en zeki, umursamaz ve alkolik good old Rick ile panik, saf ve ergen Morty’in yaşadığı maceralar. Ama bu maceralar giderek absürtlük sınırlarını zorluyor.

 Dizinin diğer bir iyi yanı sürekliğini sürdürmesi ve karakter gelişimlerinin olması. 1. sezonla 3. Sezon arasındaki karakter değişimi hissediliyor ve 1. Sezonda yaşanan bir olay 2. Sezonun sonunda yaşanan olayı etkiliyor. Bu beni diziye bağlayan önemli faktörlerden. Hatta ‘’Neden şunu yapmadılar ?’’ sorusunun cevabını bile veriyorlar.

 Dizi’nin hayran kitlesi biraz utanç verici olsa da güçlü oldukları kesin. Koskoca McDonalds’ın para almadan reklamını yapıp yapımcının sevdiği bir sosu dizide işleyerek 10 küsür senelik sosu kapıyor sevgili yapımcı Dan Harmon. Varmak istediğim nokta dizi giderek güçleniyor büyük yerlere söz geçiriyor.

 Ne demişler efenim kalite zaman alır doğru demişler. Sezon finalinden sonra birkaç sene bekleyecek olmak üzüntü verici.
Yeni sezonu izledikten sonra beklememe değdi demek mutluluk verici.

 Son olarak dizinin mesajlarından bahsedip fazla canınızı sıkmadan bitireyim. Etkileyici ve vurdumduymaz sanırım bunlar yeterli. HAA az kalsın unutuyordum.

GEREKSİZ İNFO


Rick ve Morty aynı kişi tarafından seslendirmekte ve sanatçımız sarhoş Rick’i oynamadan önce 2-3 tek attığı da bir gerçek

Puanım 9.3/10



-UTKU OĞUZ





Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Yorum yapmayı unutmayın.