Type Here to Get Search Results !

Teşekkürler Netflix: Disenchantment


 TEŞEKKÜRLER NETFLIX




  Hakikatten teşekkürler. Hani sevdiğiniz diziler yazın sezon finaline girer de sizi boşluğa bırakır ya. Kurtarıcı bir şeye ihtiyaç duyarsınız. Abi diğer sezona kadar ne yapacağım diye düşünürken karşıma çıktı. DİSENCHANTMENT!
(Okuması bayağı zor.)

Ortaçağ gibi bir zamanda geçen dizi; absürt komedi, gizem hatta dram gibi konular işleniyor. Ana karakterimiz BeanDreamland’in prensesi. Önemli yan karakterlerimizden bazıları -hatta ana kahraman bile diyebiliriz- elf diyarından Elfo. Bean’i lanetlemek için gönderilmiş iblis Luci. Çeşitli maceralar yaşıyor. Nasıl ama çok kötü anlattım di mi? Detaya girmek isterdim ama ağır spoiler olduğu için fazla konuşmak istemiyorum. Bazı arkadaşlara ana karakterin KADIN olması biraz batmış. Benim düşüncem ise zerre takmıyorum. Karakterin cinsiyetinden çok kendisine önem verilmeli arkadaşlar. Bean oldukça eğlenceli bir karakter. Sadece 1 sezon olduğu için bir gelişim olup olmaması hakkında konuşamayacağım. Yavaş yavaş bitirelim.
Başlık neydi teşekkürler Netflix. Çok bir şey beklemeden izlediğim bu diziye çabuk ısındım hatta sezon finalinde resmen bağlandım. Sezon finalini uyku sersemliği ile izlerken yaşanan olaylar uykumu kaçırdı ve diziye beni bağladı. Ulan ben boşluktan çıkmak için izledim bu diziyi beni başka bir başka bir boşluğa bıraktı. LANET OLSUN SANA NETFLİX. Şimdi de gereksiz info bölümümüz.
Disenchantment yapımının çizgi üstadı aynı zamanda futurama ve Simpson’da çalışmış. Bean’in Simpson’dan fırlamış gibi durmasına şaşmamak gerek. (Sadece 1 sezon olduğu için daha fazla gereksiz info veremiyorum)


PUAN:7.8/10





-UTKU OĞUZ


Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Yorum yapmayı unutmayın.