Type Here to Get Search Results !

E3 ve Gamescom'da Duyurulan En İddialı Oyunlar


E3 VE GAMECOMDA DUYURULAN EN İDDİALI OYUNLAR




 CYBERPUNK 2077



Gelmesi oldukça uzun süren Cyberpunk 2077 oldukça dolu bir oyun olarak görünüyor. Borderlands’in daha iyi grafiklisi ve daha gerçekçi bir dünyaya sahip olmasının yanı sıra Kara şimşek ’e  (oyundaki arabamız oldukça benziyor) gezmek oldukça eğlenceli olacak gibi.


SEKİRO:SHADOW DİE TWİCE




Sonunda. FromSoftware’ın oyun çıkarmasını uzun zamandır bekliyordum. Souls oyunları zevkliydi zevkli olmasına ama seriye yeni bir şey lazımdı. Bloodborne’nun çıkması ve oldukça beğenilmesi bunu kanıtlar nitelikte. Kabaca Dark Souls’ un Japonya şubesi diyebiliriz. Karakterimiz oyunun başından sonuna hep aynı ekipmanları kullanması RPG yönünün pek kalmadığını gösterse de deli gibi heyecanlıyım. Uçmalı kaçmalı olması, bonfire noktalarının olmaması ve oyunda öldükten sonra bize bir şans daha verilmesi yeni bir soluk getirecektir.


DEVİL MAY CRY 5




Bu serinin çok büyük bir fanı değilim ve bunun için seviniyorum. Çünkü bu oyun için 10 sene beklediler. Güzel bir hack&slash oyunu olan devilmaycry umarım bu oyunla seriyi bitirir ve tadında bırakır. Oynanış videolarından görüldüğü üzere Dante silah olarak motosikletini kullanıyor çünkü meşhur kılıcı kırılıyor. Bilmeyenler için çok bir şey ifade etmese de  Hayranları meraklandırdığı kesin.


KİNGDOM HEARTS 3




Evet. Çoğunuz bu oyunu duymadınız sanırım. Ülkemizde çok meşhur olmayan bir oyun türü J-RPG Dünya geleninde oldukça iyi satışlara sahip. Bu serinin hayranlarına daha bile üzülüyorum çünkü tam tamına 14 yıl bekleyecekler ve bu süre artabilir. Grafikler acayip tatlı duruyor ve bu sefer umarım demiyorum. Bu oyun serinin hayranlarını mutlu edecek.


LAST OF US 2



 Biraz overratted olduğunu düşündüğüm bu oyunun oynanış video inanılmazdı. Hakikatten inanılmazdı. O tepkiler o mimikler falan neydi öyle abi. Sinematik bir oynanış sunmayacaksa-ki ilk oyun değildi- oyun bizi biraz kandırıyor olabilir. Yine de serinin devamında ne olduğunu büyük bir kesim merak ediyor.  Ve yapımcı firma NaughtyDog bu serinin duyurusu için oyundakinin aynısı bir kilise bile yapmışlar sadece çok büyük umutlar verip bizi hypelandırıp hüsrana uğramaktan korkuyor ve gün sayıyorum.


FIFA 19


Biraz da genele hitap etmek lazım değil mi? Fifa 19 kelimenin tam anlamıyla bomba gibi geliyor. Dünya genelinde en büyük rakibi PES’ten daha çok sevilen ve ülkemizde de 2013ten sonra yavaş yavaş öne geçmeye başlayan FIFA Şampiyonlar Ligi’nin telifini de aldıklarına göre onları durduracak hiçbir şey olamaz. Birkaç senedir oyunda olan AlexHunter’ı yönettiğimiz hikaye modu da bu seriye tadı katıyor.



GHOST OF TSUSHIMA



OHA BE ABİCİM OHA! SİZ NE YAPTINIZ YA! BU NEDİR? Bu görseller inanılmaz derecede güzel. Güzel  değil muazzam hatta kusursuz. Kısaca anlatmak gerekirse Moğol istilası altında olan Japonya’da geçen bu oyunda karakterimiz bir samuray ve köyüne gelen Moğolları durmaya çalışıyor. Mekanikler çok iyi gibi durmasa da görseller acayip tatmin edici.




-UTKU OĞUZ





Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Yorum yapmayı unutmayın.